3 Huskytiers

Welkom op deze pagina. U bent ongetwijfeld een hondenliefhebber. In dat geval gaat u hier goed aan uw trekken komen.

De "3 Huskytiers" is een team dat samengesteld is uit 4 Husky's.

Zij bekijken de wereld vanuit eigen, honds perspectief op een humoristische manier. Zo beleven papa Bandit, Mama Nikita, zoon Indy en "ome" Wolf spannende, grappige, romantische en soms ontroerende, maar ook zeker zo nu en dan trieste avonturen.

Maar... 3 Huskytiers en 4 Husky's? Dat klopt toch niet?

Net als de "echte" Musketiers: Athos, Aramis en Porthos, was er op het laatst de knappe jonge 4e Musketier D'Artagnan die zich aansloot bij het drietal. Een rol, die zoon Indy dus prima kan vervullen.

Het eerste boek "De avonturen van de 3 Huskytiers" bevat korte, vooral grappige, verhaaltjes waarbij elke hond zijn eigen echt gebeurde verhaal vertelt. Heerlijk om te lezen, makkelijk weg te leggen tussendoor om later gewoon weer verder te gaan: elk verhaaltje staat op zichzelf.

In het 2e boek "De avonturen van de 3 Huskytiers en de moord op dijk" lossen de Huskytiers zelfstandig een vreselijke moord op. Zoon Indy beleefd een romance met een prachtige blonde Cocker, dus ook aan romantiek geen gebrek. De Huskytiers raken verwikkeld in spannende avonturen als zij op zoek gaan naar de dader. Een uniek verhaal omdat, voor zover mij bekend is, nog nooit eerder een verhaal is uitgegeven waarbij de honden zelf vertellen, de hoofdrol spelen en zelfstandig de dader opsporen.

In dit boek krijgt u bovendien ook nog een extra verhaal!

"Handel" gaat over een netwerk van spionage. De honden spelen weer een zeer belangrijke rol, terwijl het baasje ongewild ook in zeer ingewikkelde problemen beland: spionage, kidnapping, een netwerk van pedofielen en natuurlijk ook een gezonde dosis romantiek en humor om het geheel compleet te maken. Een verhaal dat u dus zeker niet mag missen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen3 Huskytiers